Publicat: 5 Iunie, 2020 - 10:29
Share

Poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.C., au documentat activitatea infracţională a unei persoane bănuite de trafic de droguri.

https://www.youtube.com/watch?v=-5wcAe9u01M

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, unde a fost găsită o cultură de cannabis, formată din 51 de plante de cannabis cu dimensiunile 25-30 cm, lămpi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune, fertilizatori şi filtre.

De asemenea, au mai fost găsite şi 427 de grame de materie vegetală uscată, seminţe de cannabis, un grinder şi 2 cântare electronice.

Din cercetări a reieşit faptul că un bărbat ar fi înfiinţat culturi succesive de cannabis începând din octombrie 2019, într-o comuna din judeţul Ilfov. Drogurile provenite din aceste culturi ar fi fost comercializate în Bucureşti şi în judeţul Ilfov.

Persoana în cauză a fost condusă la audieri, iar in cursul zilei de astăzi, faţă de aceasta, a fost dispusă de către instanţă măsura controlului judiciar.

Tag-uri Institutii: