Publicat: 8 Mai, 2012 - 21:30
Share
Dar şi româna este obligatorie...

Peste 5.000 de angajați ai Ministerului de Interne vor fi mobilizați mâine în București pentru finala Europa League: 2.900 de polițiști, 1.600 de jandarmi, 700 de pompieri, 100 de polițiști de frontieră.

Polițiștii care vorbesc spaniola vor fi dispuși la secțiile din zonele amenajate pentru fani și împrejurimile stadionului pentru a evita orice eventuale altercații între suporteri.

Primul centru este deschis între orele 8.00 și 20.00, iar cel de-al doilea de la ora 8.00 și până noaptea la ora 2.00.

Între aceste ore, nu se va putea circula pe str. C.A. Rosetti între Calea Victoriei şi bd. Nicolae Bălcescu, pe str. Franklin între Calea Victoriei şi bd. Magheru, pe str. Nicolae Golescu între str. George Enescu şi str. C.A. Rosetti, respectiv pe bd. Unirii, între bd. I.C. Brătianu şi bd. Libertăţii, precum şi pe bretelele din Piaţa Constituţiei (partea dinspre Ministerul de Finanţe şi Parchetul General) către bd. Unirii.

Se estimează că la finala din Atletico Madrid și Athletic Bilbao vor fi prezenți în jur de 20.000 de fani spanioli. Aceștia vor avea acces la două „fan zone”-uri: în Piața George Enescu și în Piața Constituției.