Publicat: 11 Octombrie, 2012 - 20:30
Share

 Poliţişti locali Sector 6, împreună cu echipe formate din reprezentanţi ai Administraţiei Domeniului Public şi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, au continuat ieri, 10.10.2012, activităţile de depistare a persoanelor fără adăpost şi de dezafectare a adăposturilor improvizate pe raza Sectorului 6.

În urma activităţii desfăşurate pe str. Arieşul Mare, poliţiştii locali au legitimat cinci persoane şi, ulterior, au intervenit pentru igienizarea şi salubrizarea zonei.

Dacă se dovedeşte că persoanele identificate sunt înregistrate la Evidenţa Populaţiei Sector 6, prin intervenţia reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, acestea vor fi integrate în centrele de urgenţă ori transportate la adăposturi de noapte, ca situaţie temporară. Ulterior, vor fi căutate posibilităţi de sprijin, în vederea reintegrării acestora în societate, constând în ajutor pentru găsirea unei locuinţe, un loc de muncă, ajutor pentru copii, servicii oferite prin programele derulate de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Autorităţile informează că acţiunile de acest gen vor continua, fiind asigurat, astfel, un climat corespunzător pentru buna desfăşurare a tuturor activităţilor din Sectorului 6.