Publicat: 24 Ianuarie, 2013 - 19:37
Share

Una din cele mai aşteptate partide din cadrul Campionatelor Naţionale de juniori la polo, meciul Steaua – Rapid, continuă seria transmisiunilor sportive în exclusivitate la TVH 2.0, sâmbătă, 26 Ianuarie, de la ora 11.00.
 
În polo-ul românesc actual e greu, dacă nu imposibil, să faci o diferenţă foarte exactă între juniori şi aşa-zişii "seniori", atâta vreme cât în echipele acestora din urma joacă (şi cu mare succes) un număr din ce în ce mai mare de tineri de 16 – 17 ani, sau chiar, în unele cazuri, de 14 – 15 ani. Un exemplu este cel al tânărului Bota, chemat recent de antrenorul Viorel Rus la seniorii lui Dinamo, chiar dacă el are doar... 13 ani şi jumătate!

Steaua – Rapid, întotdeauna o confruntare a pasiunii şi a orgoliilor, o întâlnire de mare spectacol şi echilibru, cu două echipe puternice, de valoare apropiată, care nu şi-au ascuns nici o clipă intenţiile de a cuceri titlul naţional, fie el şi al juniorilor. Comentariul va fi asigurat de jurnaliştii sportivi Mugur Popovici şi Iulian Coşuleţu, care au mai transmis de la meciuri dintre cele mai spectaculoase ale juniorilor "mari", disputate în turneul din decembrie 2012. De altfel, juniorii poloişti, fie ei "mari" sau "mici", au dat întotdeauna jucători de mare talent la echipele de seniori, unele dintre aceste chiar campioane naţionale!

În ediţia trecută a campionatului de polo, echipa masculină de seniori a Stelei a învins şi în tur şi în retur Rapidul, iar în această ediţie a campionatului, în primul meci dintre cele două echipe, Steaua a învins iar, astfel încât de la juniorii rapidişti fanii aşteaptă să răzbune rezultatele seniorilor.
Televiziunea TVH 2.0 face parte din proiectul "Romania 2.0", un proiect pe termen lung  care are la bază ideea de upgradare a României. TVH 2.0 se recepţioneaza în reţeaua UPC Digital şi pe platforma DTH Digi (RCS & RDS).

Autor: Călin Angheluţă