Publicat: 25 Iunie, 2012 - 11:33

Premierul Victor Ponta a declarat Luni, la sediul USL, că în cazul în care vreun ministru greşeşte, acesta va fi sancţionat.

"Dacă greşeşte vreun ministru, îl sancţionez. Eu cred că, în acest moment, trebuie să le spunem oamenilor ce facem în viitor. Scandalurile, certurile nu intră direct în fişa postului meu şi vreau să-mi fac datoria faţă de oameni", a declarat primul ministru, Victor Ponata, înaintea reuniunii săptămânale a USL. Ponta nu a dat nume de miniștri care ar fi greșit.

Întrebat despre cererea de verificare a lui Daniel Funeriu, Ponta a declarat: "Să se aplice legea. (....) M-aţi întrebat ceva care nu ţine de competenţa mea de prim-ministru. Şi am spus, fiecare ministru îşi face datoria şi aplică legea", a susținut Victor Ponta.

Ministrul Educației, Liviu Pop, a trimis inspectorii de la Inspecţia Muncii la Palatul Cotroceni pentru a verifica modul în care a fost angajat Daniel Funeriu.Ministrul Educației a declarat că nu a fost găsită în arhiva ministerului niciun document care să ateste că Funeriu și-a echivalat studiile de bacalaureat efectuate în Franța.