Publicat: 14 Octombrie, 2014 - 09:29
Share

Premierul Victor Ponta a negat acuzațiile aduse, luni seară, de președintele Traian Băsescu, potrivit căruia primul ministru a fost ofițer acoperit al SIE în perioada 1997-2001.

”Am înțeles că aseară dl președinte Băsescu și-a continuat atacurile la adresa candidaților. După 10 ani în care am văzut minciuni și mizwerii, azi mai sunt 33 de zile din această tragedie pentru România. Orice va spune și va face Băsescu în aceste 33 zile nu e decât un exemplu de ce nu va trebui să fac eu. Trebuie să aratăm că noi putem fi altfel și România poate fi altfel”, a declarat Ponta.

”Azi o să mă rog și pentru dl Băsescu. România nu trebuie să mai depindă de tulburările unei persoane. Spre deosebire de dl Băsescu, eu cred că există în Rom insitutții ale statului care vor trage la răspundere persoanele care încalcă legea”, a declarat premierul, care se află la Iași, la moaștele Sfintei Parascheva.
 
”Întotdeauna am respectat legile țării și mi-am respectat țara”, a ținut să precizeze șeful Executivului.

”Domnul Băsescu se exprimă într-un mod total inacceptabil pentru un președinte în funcție. Atunci când voi fi președinte veți vedea că ceea ce vedem în ultimele zile de la Traian Băsescu poate fi schimbat”, a mai spus el.