Publicat: 29 Septembrie, 2014 - 17:11
Share

Procedurile în Parlament se vor desfășura în mod normal în cazul celor nouă miniștri acuzați de infracţiuni de abuz în serviciu şi infracţiuni de corupţie în dosarul închirierii de licențe Microsoft pentru școli, a declarat, luni, premierul Victor Ponta.

Întrebat dacă va îndemna parlamentarii să voteze pentru începerea urmăririi penale, premierul a spus că nu va influența în niciun fel. 

„Se fac toate procedurile, nimeni nu se poate impune în niciun fel. Strict personal, doamna Andronescu, domnul Atanasiu și toți ceilalți sunt oameni care au trăit o viață întreagă cu un prestigiu neștirbit și e dreptul lor să își exprime punctul de vedere. Ce pot spune eu, ceea ce știu despre ilegalități, știu doar de Funeriu și Vreme, pentru că asta am avut în față, nota de control. Celelalte lucruri vor fi lămurite de justiție și procedurile în Parlament se vor desfășura normal, eu nu sunt justiția ca să pot să spun dacă cineva e vinovat sau nu. Eu nu cunosc decât ceea ce mi-a prezentat corpul de control al premierului. Mai departe, justiția va stabili”, a spus Ponta.