Publicat: 25 Noiembrie, 2014 - 12:20
Share

Primul ministru Victor Ponta a anunțat, marți, că după ce bugetul pe anul 2015 va fi adoptat va propune o restructurare a Guvernului.

"Bugetul începem să îl discutăm. Acum e la nivel guvernamental. Pe 10 decembrie vine în Parlamment pentru a fi adoptat”, a declarat premierul.

”După buget voi propune o restructurare a guvernului astfel încât PLR să fie reprezentat la nivel de miniștri în cadrul guvernului”, a anunțat el. De asemnea, acesta a subliniat că noul guvern va avea mai puţin miniştri

”Anul viitor PSD își face analizele pentru a vedea ce a mers bine, ce a mers rău, ce lucruri trebuie schimbate. Am avut discuția în cadrul coaliției de guvernare și decizia unanimă este de a continua”, a precizat Ponta.

Totodată, el a spus că va exista un vot pentru a decide intrarea în Parlament a partidului lui Tăriceanu.

”După doi ani de guvernare o să vedem exact din punct de vedere instituțional, poate o să fie mai puțin miniștri. E o pornire a guvernului pentru 2015. Cine face rău PSD-ului, sigur că îl excludem”, a afirmat primul ministru.

”PSD până la congres trebuie să vină cu o nouă strategie, cu un nou proiect pentru alegerile parlamentare din 2016”, a mai spus Victor Ponta.