Publicat: 27 Noiembrie, 2012 - 22:11
Share

Premierul Victor Ponta a declarat, Marți, că știe că şeful statului, Traian Băsescu, l-a “făcut în toate felurile” la B1 tv, arătând că gestul președintelui îl amuză, pentru că “simte” că a mai rămas foarte puțin timp până la alegerile parlamentare.

 "Ştiu. Traian Băsescu s-a dus la B1 şi m-a făcut în toate felurile. Ce să fac eu? (...) Mă amuză domnul Băsescu. E clar că simte că mai e puţin până pe 9 Decembrie şi - cum să vă spun, de ce zic că mă amuză? - pe mine în fiecare seară mă înjură Dan Diaconescu. Acum mă înjură şi Traian Băsescu. Înseamnă că fac ce trebuie pentru România. Dacă mă înjură şi Băsescu, şi Dan Diaconescu, e foarte bine", a spus Ponta.

Solicitat să comenteze afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu, care s-a referit la persoana sa cu apelativele de "mitoman" şi "pisicuţ", Ponta a răspuns, râzând: "Pisica blândă zgârie rău. Ia întrebaţi-l, de ce e aşa nervos?".

 Premierul crede că șeful statului îl va “înjura” până pe 9 Decembrie, după care nu va mai avea ce să facă. "Domnul Băsescu o să mă înjure până pe 9. După aia ce o să facă? Asta e", a adăugat Ponta la Antena 3.