Publicat: 15 Noiembrie, 2013 - 08:23
Share

Primul-ministru al Guvernului României, Victor Ponta, s-a întâlnit joi cu o delegație a Consiliului de Afaceri Româno - American (AMRO).

Întâlnirea primului-ministru cu reprezentanții AMRO vine în continuarea dialogului început la finalul lunii trecute, la Washington, odată cu vizita oficială a domnului Victor Ponta în Statele Unite ale Americii.

Primul-ministru al Guvernului României a explicat reprezentanților AMRO o serie de elemente ale bugetului pentru anul 2014, care pot avea efecte asupra investițiilor. La rândul lor, exponenții companiilor americane și-au exprimat mulțumirea pentru sprijinul acordat de guvern în activitatea mediului de afaceri și s-au arătat interesați de politicile pe care Guvernul României le are în continuare în vedere pentru zona economică.

Întâlnirea dintre primul-ministru al Guvernului României și reprezentanții AMRO s-a încheiat cu promisiunea domnului Victor Ponta, de continuare a sprijinului acordat de Executiv companiilor americane din România.

La întrevedere au participat reprezentanţi ai firmelor: ADM, AMGEN, BAXTER, BOEING, CHEVRON, ELI LILLY, EXXONMOBIL, JOHNSON & JOHNSON, METLIFE, SMITHFIELD FOODS.