Publicat: 1 Iulie, 2015 - 16:28
Share

Premierul Victor Ponta salută, miercuri, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, măsurile luate de guvernul pe care îl conduce. Acesta face referire la creșterea salariului minim pe economie de la 1 iulie, care ajunge la suma de 1.050 de lei, precum și la ieftinirea medicamentelor tot de la această dată, cu aproximativ 20%.

"Salariul minim pe economie este de astăzi 1.050 de lei! Aproape 1,4 milioane de români beneficiază de această creștere a veniturilor.
Mulțumesc ministrului Rovana Plumb și echipei guvernamentale care a făcut posibilă această măsură de dreptate socială! Încă o dovadă a faptului că mergem în direcția bună și creșterea economică aduce avantaje concrete pentru cei mulți! ‪#‎România‬ este o țară sigura, cu viziune de dezvoltare și foarte mult potențial", scrie Ponta pe facebook.

”Încă o veste bună! Medicamentele se ieftinesc începând de astăzi cu circa 20% - astfel vom plăti cel mai mic preț pentru medicamente din Uniunea Europeană (cum este și normal, ținând cont de diferențele de venituri)!

Măsura va ajuta milioane de români și este una dintre marile realizări ale Guvernului actual. Felicitări ministrului Nicolae Banicioiu și întregii echipe!”, scrie premierul pe rețeaua de socializare.