Publicat: 17 Iunie, 2012 - 14:30

Porsche Bank a creat un nou produs atractiv de creditare, disponibil până la sfârșitul lunii Septembrie, atât pentru mașini noi cât și pentru mașini rulate, cu avans pornind de la 0%. Această promoţie este accesibilă pentru creditele auto în RON fără comisioane.

„Obiectivul nostru la Porsche Bank este să creăm produse adaptate realităților financiare ale clienților noștri. Astfel, am creat acest nou produs de creditare auto, disponibil în moneda locală, având în vedere interesul tot mai mare al românilor pentru achiziția de autovehicule: cele mai recente cifre arată o creștere a numărului de mașini înmatriculate în primele luni ale anului în România, față de anul anterior, iar acesta este pentru noi un semn că trebuie să ne susținem clienții să își finanțeze mașinile prin oferte speciale”, a declarat Alexander Nekolar, CEO al Porsche Finance Group.

Porsche Bank oferă credite auto în RON cu dobândă fixă de 8,9% și dobândă variabilă de 8,49%. Acest produs Porsche Bank nu presupune comisioane de finanţare suplimentare, iar avansul minim începe de la 0%. Creditele auto în RON beneficiază de o DAE avantajoasă: de exemplu, pentru un credit auto de 5 ani în valoare de 45.000 RON, DAE este calculată la 9,1%.

Creditele auto în EUR pot fi accesate cu o dobândă fixă de 7,49% sau cu o dobândă variabilă de 7,09%, cu zero comision de finanțare. Avansul minim necesar este de 25% pentru produsul de creditare în euro, iar DAE este de 7,29% pentru un împrumut în valoare de 10.000 de euro pe o perioadă de 5 ani.

Mai mult, clienții care decid să acceseze acest produs pentru achiziția unei mașini noi beneficiază și de un bonus financiar de 2%. Pentru a accesa bonusul financiar, persoanele fizice trebuie să încheie un contract de finanțare de minim 36 de luni și maximum 60 de luni, iar în cazul companiilor, contractul trebuie semnat pe o perioadă de minim 36 de luni și maximum 72 de luni.

De exemplu, pentru o Skoda Fabia nouă, la preţ CIP de 8.480 de euro, un credit în RON presupune:

• Dobândă fixă: 8,9%
• Avans minim: 0
• Bonus financiar: 763 RON
• Comisioane de finanțare: 0
• DAE: 9,1%

Aceste produse financiare, cu excepția bonusului financiar, pot fi accesate și pentru mașini rulate (disponibile numai prin dealerii autorizați ai mărcii WELTAUTO) de către toți clienții Porsche Bank România, persoane fizice sau companii, până la 30 septembrie, 2012.

Porsche Finance Group se ocupă cu finanţarea autoturismelor aparţinând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Porsche, Weltauto şi Volkswagen Autovehicule Comerciale. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Asigurări şi Porsche Mobility. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului “one stop shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing Romania oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.  
Porsche Bank Romania este prima bancă auto specializată de pe piaţa românească – oferă credite pentru autoturisme.
Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.
Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car şi leasing operaţional.
Porsche Asigurari închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi achiziţionate în leasing, credit sau cash, prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare auto. Porsche Holding are peste 40 de ani de experienţă în finanţarea auto şi este parte a Volkswagen Group.