1 august 2021

„Porți deschise” la șantierele imobilelor aflate în consolidare

cladire consolidale
Distribuie pe rețelele tale sociale:

Având în vedere reacțiile apărute în spațiul public, urmare a scrisorii deschise trimisă de angajații companiei noastre primarului general Nicușor Dan, invităm cetățenii Capitalei și reprezentanții presei pe șantierele noastre pentru a constata realitatea din teren.

Întrebările şi suspiciunile generate de afirmațiile celor care susțin că demersul disperat al muncitorilor este nefondat, iar activitatea companiei este inexistentă ori că lucrările au fost făcute de mântuială ȋşi pot găsi raspunsul „la locul faptei”. Astfel, ȋn spiritul transparenței, facem acest demers de a deschide șantierele tuturor persoanelor interesate, tocmai pentru a demonstra ce a însemnat munca sutelor de angajați ai companiei, în ultimii 4 ani.

Domeniul în care compania noastră şi-a desfăşurat activitatea şi a depus eforturi este unul de siguranță națională, iar lucrările au fost realizate cu responsabilitate. Există documentații justificative pentru lucrările realizate, asumate de specialiști în domeniu. Șantierele noastre nu au fost simple lucrări de construcții, specialiștii în domeniu cunoscând ȋndeaproape dificultățile consolidării pentru clădiri cu risc seismic.

Așa cum am transmis și prin scrisoarea deschisă adresată primarului general al Capitalei, menționăm că angajații noștri asigură și paza a 23 de șantiere unde au fost începute sau sunt în desfășurare lucrările, de asemenea în locații unde lucrările sunt finalizate, dar nerecepționate

Vineri, 18 iunie 2021, angajații noștri vor permite accesul, în intervalul 10:00 – 15:00, tuturor doritorilor în șantierele următoarelor imobile aflate în proces de consolidare:

  1. Str. Știrbei Vodă nr. 20,
  2. Str. Biserica Enei nr. 14,
  3. Str. Blănari nr. 2,
  4. Str. Franceză nr. 30,
  5. Palatul Voievodal Curtea Veche.

Muncitorii şi responsabilii obiectivelor care au lucrat la aceste șantiere vor putea explica tuturor vizitatorilor ȋn ce constă consolidarea unui imobil cu bulină din Capitala. De asemenea, vor fi prezenți specialiști care au meserii pe cale de dispariție în România, motiv pentru care s-au constituit ateliere speciale. Astfel, echipe de tineri restauratori au învățat meserie de la specialiștii cu zeci de ani experiență.

Vă așteptăm pe șantiere pentru a vă convinge personal de calitatea lucrărilor şi că tot ce spunem este pura realitate.