28 noiembrie 2021

Poți să păcălești sloturile?

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Această întrebare apare în mod natural și inevitabil pe buzele tuturor celor care sunt foarte dornici să realizeze câștiguri mari la sloturi sau cel puțin să poată face un trai din acest joc de cazino. A fost un timp în care foarte mulți oameni reușeau să păcălească aceste mașinării și să facă foarte mulți bani utilizând anumite trucuri care acum par evident, dar nu mai sunt valabile. Iată cum ai fi putu să păcălești sloturile în urmă cu câțiva ani:

Bani falși

Aceasta este cea mai evidentă metodă și una dintre cele mai utilizate metode pentru a păcăli o mașinărie de slot. Pe vremea când sloturile puteau fi jucate și cu monede, oamenii foloseau tot felul de metode pentru a păcăli sistemul de recunoaștere a banilor. Prima metodă prin care puteai să păcălești sloturi, nu precum Burning Hott, ci unele sloturi mecanice în variante mai vechi erau următoarele:

Monede false folosite pentru a face aparatul de slot să creadă că ai introdus deja bani în aparat, dar defapt, ai folosit niște monede care nu provin de la fondul monetar. Metoda care se folosea de monede false pentru a putea trișa la sloturi a fost prima dată folosită de un escroc în anul 1998. Acesta fabrica monedele și le folosea pentru a genera credit în aparatele de slot. Acum, fiecare aparat de slot este foarte inteligent și este capabil să cântărească monedele și să recunoască până și cele mai mici detalii ale monedelor adevărate.

Monede și ață. Pe cât de copilăroasă pare a fi această metodă, pe atât de eficientă a fost la vremea ei. Dacă reușeai să legi o monedă cu sfoară și să o împingi prin slotul de încărcare suficient de mult încât să fie recunoscut de aparat. După ce vezi confirmarea primirii creditului pe ecranul jocului de slot, poți să tragi de ață pentru a-ți recupera moneda.

Magneți

Mașinăriile de slot din trecut funcționau pe alte principii care erau mult mai diferite decât tehnologia de care ne bucurăm în prezent. Trișatul cu ajutorul magneților era posibil tocmai în anii 60 când sloturile funcționau chiar cu aceste principii magnetice. Sloturile video din prezent sunt strict digitale și rulează pe ecrane video cu ajutorul unor sisteme RNG. Atunci, orice jucător putea să facă rost de un magnet cu foarte mare putere și să îl folosească pentru a roti tamburii fără a lansa rotirea cu bani.

Dacă erai suficient de iscusit, puteai chiar să manipulezi tamburii astfel încât să se așeze într-o combinație câștigătoare și astfel să obții o serie de câștiguri foarte mare. Acum, mașinăriile de slot sunt protejate atât de camere de supraveghere cât și de sisteme interne cu care au fost echipate din fabrică.

Device-uri de trișat

Device-urile sau dispozitivele folosite pentru trișat au fost vârful iceberg-ului. Majoritatea tuturor acestor dispozitive au fost create de oamenii care își doreau din tot sufletul să poată câștiga niște bani într-un mod nu foarte cinstit. Astfel, au creat tot felul de aparate și trucuri care ar fi manipulat mașinăriile să funcționeze așa cum își doreau ei.

O lanternă specială a fost creată pentru a manipula senzorul optic al slotului. Astfel, când aparatul începea să ofere câștiguri, lanterna pusă direct în senzorul optic ar fi făcut aparatul să nu se oprească din a acorda câștiguri și astfel ar fi dat afară toți bani care se aflau în aparat. Deci dacă aveai un singur câștig de o linie, foloseai lanterna și slotul ar fi acordat un jackpot în toată regula.

Cea mai recentă metodă pentru a manipula un slot era să îi provoci un scurt circuit. Această metodă a funcționat chiar și recent. Dacă ești suficient de priceput în materie de electronică, poți provoca un scurtcircuit unei mașinării de slot. Există o șansă ca această defecțiune să provoace slotul să ofere plăți. Cel care a descoperit această metodă a fost arestat imediat, dar merită menționată.

Una dintre cele mai bune metode a manipula sloturile a fost creată de Dennis Nikrasch care a pus la cale un plan pentru a descoperi slăbiciunile acestor mașinării. Acesta a cumpărat un aparat de slot nou-nouț și a început să facă cercetări privind modul lor de funcționare. A descoperit că chipurile din interior pot fi foarte ușor modificate și reprogramate. Folosind această metodă, în peste 20 de ani, scammerul a acumulat peste 15 milioane de dolari.

Concluzie

Nu prea mai există metode de manipulare a sloturilor care să funcționeze și în prezent. Oamenii sunt de obicei inventivi și probabil va apărea cineva care se pricepe la a strica un sistem de protecție făcut pentru a păstra siguranța financiară. te încurajăm să nu încerci niciuna dintre metodele enumerate mai sus deoarece securitatea este atât de eficientă încât cel mai sigur vei ajunge la închisoare.