Publicat: 18 Noiembrie, 2015 - 15:02
Share
„Am ales acest subiect, care statea în mine de ceva vreme.” - Cristina Iacob

“Văd iubirea pretutindeni, ea ne înconjoară zi de zi. E ca apa, ca aerul, nu putem trăi făra ea, e nevoie de iubire. Cred că trăim prin iubire și pentru ea. Pentru mine e liniște, e împlinire, pace, bunătate, frumosul.“

Cristina Iacob a filmat “Poveste de dragoste” în 2013, însă post producția filmului a fost amânată pentru ca în acea perioada erau programate filmările pentru #Selfie. 
“#Selfie” a fost primul ei lungmetraj distribuit în cinematografe, pentru că ținea de un context anume, de o stare a unei anumite generații și de un moment în care publicul avea nevoie să primeasca un astfel de film. Rezultatele filmului (peste 100.000 spectatori) au aratat că decizia a fost corecta.

“Poveste de dragoste este un film atemporal, el va rezona cu toate generațiile, indiferent de anul în care îl vor vedea. Acum am considerat că este momentul cel mai bun pentru a-l dărui publicului.„, a menționat Cristina.

Pentru regizoarea filmului “Poveste de dragoste”, „nu exista iubire perfectă și nici relație perfectă. Sunt zile când ne trezim morocănoși și zile cand zburdăm de fericire. Sunt momente de îndoială, provocări care n-ar trebui să destrame o iubire sinceră. Aceste provocări ar trebui să întărească o relație. Cred ca ar trebui să mai lăsăm de la noi, să învățăm să comunicam sincer și să luptăm pentru dragoste. Despre asta este vorba în film.“

Lungmetrajul “Poveste de dragoste”este un film despre iubirea dintre doi tineri artiști din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste.  Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă.  E vremea Crăciunului și viata îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob și Dan Chiriac. Poveste de dragoste a avut parte de o echipă de excepție. Imaginea îi aparține lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru și Cătălin Cristuțiu, iar muzica originală aparține HaHaHa Production. Sunet, Dragoș Stanomir, iar mixajul, Cristinel Șirli (Creative Sound). Poveste de dragoste este produs de MediaPro Entertainment și Zazu Film.