Publicat: 3 Decembrie, 2015 - 17:29
Share

Duminică, 6 decembrie, de la orele 11:00 și 12:30, Teatrul de Păpuși 'Puck' prezintă premiera spectacolului 'Frumoasa din pădurea adormită'.

'Frumoasa din pădurea adormită', povestea prințesei Aurora și a regatului vrăjit, ne vorbește despre o ursitoare rea, care dorește să se răzbune pentru că nu a fost invitată la petrecerea dată în cinstea prințesei. Aurorei îi este ursit ca, în ziua în care va împlini șaisprezece ani, să se înțepe într-un fus și să moară. Blestemul aruncat asupra micuței prințese este 'îndulcit' de o ursitoare bună și aceasta nu va muri, ci va cădea într-un somn adânc împreună cu întregul regat. Prințul sortit va dezlega vraja, iar sărutul lui o va trezi la viață pe frumoasa Aurora și pe toți ai ei.

Spectacolul de pe scena Teatrului 'Puck', în viziunea regizorală a lui Gabriel Apostol — actor al Teatrului Țăndărică din București și cadru didactic al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică 'I.L. Caragiale' — aduce în atenția spectatorilor de toate vârstele o feerie, un basm îndrăgit al literaturii clasice universale, operă a lui Charles Perrault, o poveste despre bine și rău, despre destin, prietenie și iubire. Scenografia este semnată de Andra Ștefan și ilustrația muzicală de Dan Bălan. În distribuție: Petre Băcioiu, Andra Ștefan, Călin Mureșan, Ionuț Constantinescu, Frunzina Anghel, Angelica Pamfilie, Ramona Atănăsoaie, Andreea Bolovan, Adina Ungur.