Publicat: 25 Septembrie, 2014 - 12:00
Share

PARTIDUL POPORULUI- DAN DIACONESCU nu fuzionează cu niciun partid, cu atât mai puțin cu UNPR, așa cum zvonesc 'binevoitori' pe surse, se arată într-un comunicat de presă al PP-DD. 
Prezentăm comunicatul de presă al PP-DD:
"Totul este o minciună, o dezinformare, menite a crea degringoladă în rândul aleșilor locali ai PP-DD, membrilor și simpatizanților PP-DD.

PP-DD nu se va dizolvă, așa cum își doresc reprezentanții altor formațiuni politice. Avem demnitate și nu renunțăm la principiile și valorile promovate în fața electoratului.

Cei care au ales interesul personal în detrimentul partidului care i-a propulsat în funcțiile pe care le dețin și au înșelat așteptările românilor care cred în Dan Diaconescu și în PP-DD, vor plăti scump greșeala cel mai târziu în 2016. Mai exact, nu vor mai avea șansa unui nou mandat într-un 'partid' fără electorat, precum UNPR, un partid de laborator, cu formă, dar fără conținut, care apelează la amenințare, șantaj, minciună și orice altceva este nevoie pentru

Ca un grup restrâns de oportuniști să-și atingă scopurile meschine.

Românii care au votat DAN DIACONESCU nu se vor lăsa păcăliți atât de ușor. PP-DD își păstrează identitatea și rămâne fidel valorilor promovate în fața românilor prin 'Proiectul celor 100 de puncte' promovat de Dan Diaconescu, sub culoarea violet a PP-DD".