2 decembrie 2021

PPU (social-liberal) fuzionează cu Partidul Re:Start România

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Graţiela Gavrilescu: Porţile noastre sunt deschise pentru toţi cei care iubesc România!

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) şi Partidul Re:Start România vor fuziona prin absorbţie. Fuziunea a fost adoptată de membrii Re:Start şi urmează să fie oficializată prin vot şi de către umanişti, în cadrul unui congres extraordinar ce va avea loc online pe 26 august.

Cele două formaţiuni politice şi-au stabilit o serie de priorităţi, printre care se regăsesc oprirea abuzurilor statului asupra cetăţenilor, dezvoltarea clasei de mijloc şi stimularea afacerilor de familie, dar şi promovarea doctrinei umanismului pragmatic, care propune un sistem social nou, bazat pe valoarea fiecărui individ.

„Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a dat dovadă de echilibru şi maturitate prin toate deciziile pe care le-a luat şi nici aceasta, de a fuziona cu Partidul Re:Start România nu face excepţie. Porţile noastre au fost şi vor rămâne deschise pentru pentru toţi oamenii politici care au dovedit că iubesc România şi că le pasă de români! Celor cu credinţă în Dumnezeu şi respect pentru istoria noastră. Celor care susţin excelenţa şi ei înşişi tind către ea. Celor care militează, cu orice preţ, pentru adevăr şi dreptate, cu altruism şi empatie pentru semeni. Astfel de colegi avem deja şi ne dorim să ni se alăture şi în continuare, pentru a deveni şi mai puternici pe scena politică!”, a declarat deputatul Graţiela Gavrilescu, preşedintele Biroului Executiv al PPU (social-liberal).

Graţiela Gavrilescu, preşedinte al Biroului Executiv al PPU (social-liberal)