29 mai 2022

PPU: Strângerea de semnături pentru demiterea primarului general Nicuşor Dan continuă

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Biroul Executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), întrunit astăzi, a decis continuarea strângerii de semnături pentru declanşarea referendumului pentru demiterea primarului general Nicuşor Dan. În acest sens, în perioada următoare umaniştii vor organiza mai multe întâlniri cu cetăţenii Capitalei.

În aceeaşi şedinţă, membrii Biroului Executiv au aprobat numirea în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipiului Bucureşti a doamnei Ramona Ioana Bruynseels.

„Ne bucurăm mult să vedem că demersul nostru privind strângerea de semnături l-a motivat pe primarul general să se apuce de treabă. Se pare că aşa merge cu politicienii noştri, să ştie mereu că sunt urmăriţi şi că le sancţionăm greşelile. Acum vedem cât de important este să ne implicăm. Strângem semnături în continuare”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Membrii Biroului Executiv au decis şi asupra modalităţii de integrare a membrilor Re:Start România în efectivul partidului, după fuziunea prin absorbţie dintre cele două formaţiuni politice.

Nu în ultimul rând, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) dezaprobă atitudinea manifestată de PNL şi USR-PLUS, care au generat o criză politică de proporţii, într-o perioadă dificilă pentru România, când ţara are nevoie de o guvernare stabilă şi eficientă.

Parlamentarii PPU (social-liberal) vor susţine acea moţiune de cenzură împotriva guvernului care apără şi promovează interesele oamenilor şi nu pe cele ale grupurilor de interese politice.