Publicat: 16 Mai, 2012 - 18:45
Share

MANOWAR oferă la pre-sale albumul "The Lord Of Steel", într-un pachet special exclusiv, prin The Kingdom of Steel.
 
 "The Lord Of Steel – Warrior Bundle" poate fi comandat imediat şi cuprinde CD-ul, care va ajunge în magazine pe 27 Iunie, şi albumul în format digital, care va putea fi descărcat pe 16 Iunie.
"Feedback-ul la anunţarea datei lansării a fost copleşitor. Fanii sunt la fel de enuziasmaţi de apropierea albumului ca şi noi! Totuşi, mulţi dintre ei întreabă despre CD-ul în form fizică", a spus Joey DeMaio.

 "Ne-am gândit că acest Warrior Bundle nu este doar o modalitate buna de a confirma că va exista şi CD-ul fizic; este mai ales calea perfectă de a le mulţumi celor mai loiali fani, care stau mereu alături de noi", a adăugar DeMaio. 
Printre piesele de pe The Lord Of Steel se numără:
Annihilation
El Gringo
Expendable
Hail, Kill And Die!
Righteous Glory
Touch The Sky
Albumul va avea premiera pe scena OST Fest, pe 16 Iunie. Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.  BLT.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro

Autor: Călin Angheluţă