Publicat: 27 Iunie, 2018 - 15:48
Share
Contractul pentru realizarea Stării Națiunii a fost denunțat unilateral

Comitetul Director al SRTv a votat, în data de 21 iunie 2018, denunţarea unilaterală a contractului de cesiune încheiat în luna septembrie 2017 între SRTv şi Dragoş Pătraru, realizator şi prezentator al emisiunii „Starea Naţiei”.

Decizia a avut la bază încălcarea, în mod repetat, de către domnul Dragoş Pătraru a clauzelor contractuale, prin aprecieri defăimătoare la adresa televiziunii publice şi prin fapte de natură să prejudicieze bunul renume al SRTv.

Precizăm că dl. Dragoş Pătraru a fost notificat de SRTv, încă din luna aprilie a.c., cu privire la consecinţele încălcării repetate a prevederilor contractuale. Notificarea SRTv a rămas fără răspuns.

Chiar şi în aceste condiţii, emisiunea „Starea Naţiei” a fost difuzată în continuare pe TVR 1 până la momentul denunţării contractului, respectiv în data de 26 iunie 2018.

 

In replică, Dragoș Pătraru a spus ce se va întâmpla cu emisiunea.

„Vom face tot ce este omenește posibil ca telespectatorii noștri să vadă emisiunea la televizor din 6 august”, a precizat Pătraru, fără a putea preciza unde se va întâmpla acest lucru.

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: