Publicat: 28 Aprilie, 2015 - 09:56
Share

Premierul Victor Ponta a batjocorit fotografia actualului președinte, Klaus Iohannis, un gest inacceptabil, spune liderul PNL Cătălin Predoiu.

Ponta a prezentat, luni, în cadrul evenimentului pe care PSD l-a organizat odată cu împlinirea a trei ani de la înlăturarea Guvernului Ungureanu prin moțiune de cenzură, o fotografie cu președintele Klaus Iohannis și cu el, sub care era scris mesajul: USL a promis- președintele de la PNL, premier de la PSD.
 
Potrivit lui Predoiu, gestul premierului este imoral și ilegal.

„În noul PNL lucrurile s-au armonizat și continuă să se armonizeze. problema României este domnul Ponta. Electoratul alegând candidatul noului PNL a cauționat inclusiv această fuziune. Ceea ce a făcut astăzi e încă o demonstrație că e o problemă.
Înțelege să utilizeze într-o manieră de batjocură fotografia președintelui ales. Să se comporte ca un premier. Nu cred că în acest moment, domnul Ponta își poate permite moral și legal să se joace cu fotografia șefului statului, e inacceptabil, românii să îl judece. Legat de acest bilanț, eu l-am invitat să facă bilanțuri la Oltchim, la Aperchim, în Oltenia, peste tot unde a promis și nu a făcut nimic. Să facă bilanțuri în diaspora, în mijlocul tinerilor, și nu la Parlament, la adăpostul zidurilor de 3 metri grosime, ca Ceaușescu.
A cheltuit bani pe cerneală să îmi scrie numele- regimul Predoiu. Eu am postat un filmuleț în care domnul Ponta spune că mă vrea în Guvernul domniei sale”, a declarat Cătălin Predoiu.