18 octombrie 2021

Pregătiri pentru festivalul de muzică „Live Music Summer Camp Brezoi 2021”

man playing double bass at a concert

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la festivalul de muzică „Live Music Summer Camp Brezoi 2021”.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 18 iunie – 05 septembrie a.c., în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică, între orele 17.00-24.00, în Baza Sportivă, din oraşul Brezoi, judeţul Vâlcea.

Accesul va fi permis pe bază de bilete sau abonamente, cu respectarea măsurilor sanitare, stabilite de către organizator, pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Totodată, jandarmii vor desfăşura activităţi preventive, în cadrul campaniei de prevenire a faptelor antisociale pe timpul adunărilor publice „Spaţiul public este al tuturor”, care vor viza informarea participanţilor cu privire la adoptarea unor comportamente care să prevină producerea de fapte antisociale şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În situaţia în care participaţi la acest eveniment, pentru siguranţa şi sănătatea dumneavoastră, facem următoarele recomandări:
– manifestaţi înţelegere faţă de măsurile luate şi evitaţi conflictele de orice natură;
– respectaţi regulile stabilite de organizatori pe timpul desfăşurării evenimentului;
– pentru a preveni aglomerările, informaţi-vă din timp cu privire la regulile de participare şi orele de desfăşurare.