Publicat: 19 Aprilie, 2014 - 11:27

Showul Stelele Rockului Românesc este aşteptat cu mult entuziasm, fapt dovedit de epuizarea rapidă a biletelor VIP şi de achiziţionarea în ritm alert a celorlalte bilete. 

Pe măsură ce evenimentul se apropie, TROOPER aduce noi veşti bune pentru prietenii formaţiei:  începând de mâine, cei care doresc să ia parte la meet & greet vor avea la dispoziţie un nou contingent, limitat, de bilete VIP; pentru posesorii de bilete achiziţionate la preţul de 50 de lei se va configura o zonă Golden Circle, iar tot de mâine încolo se va pune în vânzare o nouă categorie de bilete – Normal Circle - la preţul de 20 lei. 

În ceea ce îi priveşte pe deţinătorii de bilete Golden Circle, aceştia au parte de încă o surpriză: o tombolă ce are ca miză două invitaţii single la concertul Iron Maiden din Sofia (16 iunie 2014). Extragerea va avea loc în ziua de 26 aprilie şi va fi realizată pe baza părţilor detaşabile ale biletelor de acces din această categorie. 

26 aprilie 2014 este data pe care toţi fanii rockului trebuie să şi-o treacă în agendă! TROOPER prezintă, la Arenele Romane, un eveniment fără precedent, ce va reuni pe aceeaşi scenă artişti simbol, care au scris în decursul timpului pagini de seamă din istoria rockului românesc şi au oferit unor generaţii întregi refrene nemuritoare! 

Despre îndrăzneţul proiect STELELE ROCKULUI ROMÂNESC  Balaurul a spus: “cred că vom avea o primă ediţie despre care să se vorbească multă vreme de acum înainte. Suntem mândri că am reuşit să facem un lucru pe care puţini îl mai credeau realizabil într-o astfel de perioadă - cine visa că va avea ocazia să îi vadă în cadrul aceluiaşi eveniment pe CRISTI MINCULESCU & NUŢU OLTEANU (ex IRIS), KEMPES (ex Cargo), PAUL CIUCI & ADRIAN TINCA (COMPACT), OVIDIU LIPAN ŢĂNDĂRICĂ (PASAREA ROCK, ex PHOENIX), DAN ILIESCU (TIMPURI NOI), EUGEN MIHĂESCU & GABI NICOLAU 'GURIŢĂ' (KRYPTON), VICTOR SOLOMON & FLORIAN STOICA (ex CONEXIUNI) şi TROOPER.”

Pe 26 aprilie veţi călători în timp cu „Trenul Fără Naş”, şi veţi afla  ce înseamnă „Destin”, o veţi reîntâlni pe „Fata Din Vis,” veţi rupe „Lanţurile,”  îi veţi regăsi pe „Luca”, „Vecina”, „Stere”, „Adeline”, „Tanţa” şi „Stan”, veţi cunoaşte „Viaţa de rocker” iar la final veţi fi “Tari ca munţii”! 

Iar mesajul transmis de toţi cei 5 membri TROOPER este următorul: “sperăm ca alături de voi să le putem oferi acestor mari muzicieni o seară de neuitat!”
Pentru concertul din 26 aprilie sunt în vânzare următoarele categorii de bilete:
Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nuţu Olteanu 
Categoria 2 –  50 lei – Golden Circle
Categoria 3 – 20 lei – Normal Circle
Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, şi online.