Publicat: 1 August, 2013 - 11:50

Joi, cele trei echipe românești calificate în Europa League joacă meciurile tur, împotriva unor echipe mult mai puternice decât cele pe care le-au învins în faza precedentă a preliminariilor, Astra având cel mai ușor meci, în compania celor de la FK Trencin.


Slovacii de la FK Trencin par o pradă ușoară, această echipă aflându-se la prima prezență în Europa League, dar nu trebuie uitat că, pentru a ajunge în această fază, aceștia i-au învins pe scandinavii de la IFK Goteborg.

Meciul FK Trencin - Astra Ploiești se va disputa la Dubrica, pe un stadion cu o capacitate de 5.500 de locuri, și va fi transmis în direct de postul DigiSport2, de la ora 18:30.

Petrolul Ploiești are un meci extrem de greu, în compania unei echipe mult mai titrate care joacă într-un campionat a cărui valoare este mult peste cea a campionatului românesc, Vitesse Arnhem fiind ocupanta locului patru în campionatul Olandei în campionatul trecut.

Meciul tur se joacă joi, la Ploiești, de la ora 19:00, și va fi transmis în direct pe DigiSport1.

Pandurii întâlnesc în această seară, pe teren propriu, echipa Hapoel Tel Aviv, câștigătoare a 13 campionate şi 16 cupe ale Israelului. Meciul va fi transmis în direct, de la ora 21:00, de postul DigiSport1.