8 august 2022

Premiera documentarului „Wild Danube” realizat de celebrul producător de televiziune Charlie Ottley

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Luni 29 Noiembrie a avut loc premiera documentarului „Wild Danube” realizat de celebrul producător de televiziune Charlie Ottley.

Asociaţia de Management al Destinaţiei Delta Dunării s-a implicat încă de la sfârşitul anului 2020, pentru a veni în sprijinul lui Charlie Ottley pentru realizarea documentarului „Wild Danube”.

Ne-am făcut drum pe cel mai crunt viscol, am sărbătorit împreună Paştele, am privit alături de el cum Delta renaşte primăvara, dar şi cum este asaltată de turişti vara, am pescuit şi am vizitat comunităţile deltaice şi i-am arătat problemele cu care se confruntă acestea.

Charlie Ottley: „Aş vrea să-i mulţumesc lui Cătălin Ţibuleac şi Asociaţiei Delta Dunării, care au fost cu adevărat esenţiali în realizarea acestui film. Nu am fi putut face asta fără ei şi ne-au sprijinit când am avut nevoie împotriva iernii grele şi pe tot parcursul anului cu lucruri esenţiale pentru deplasare. Aş vrea să-i mulţumesc lui Cătălin şi să îi înmânez un premiu pentru tot ajutorul şi serviciile aduse Deltei Dunării”.

Cătălin Ţibuleac: „Am fost onoraţi să ne alăturăm proiectului ‘Wild Danube’, realizat de jurnalistul britanic Charlie Ottley, care, evident, va reprezenta o oportunitate fantastică de a promova Delta Dunării în spaţiul european şi nu numai.

Charlie Ottley este un îndrăgostit iremediabil de România şi, implicit, de Delta Dunării, fiind unul dintre cei mai buni promotori ai ţării noastre în plan internaţional.

Documentarul, lansat într-un moment cu puternică încărcătură emoţională, Ziua Naţională a României, dar şi dispariţia prematură a celui care a fost Ivan Patzachin, va arăta întregii lumi Delta Dunării, necosmetizată, cu bune şi cu rele, exact aşa cum este ea. Putem spune că documentarul „Wild Danube” se încadrează perfect în motto-ul „Delta pentru oameni, oameni pentru Deltă” şi sperăm să tragă un semnal de alarmă pentru autorităţi.

Îi dorim mult succes în continuare lui Charlie Ottley, mulţumim inimoasei sale echipe şi tuturor celor care au contribuit la realizarea documentarului şi îl asigurăm de întreaga noastră cooperare pentru proiectele sale viitoare.”

„Wild Danube” va rula pe canalul de televiziune Digi 24, pe 1 Decembrie, ora 22.00 şi începând din ianuarie 2022, pe BBC.