Publicat: 14 Februarie, 2019 - 11:15
Share

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Dramaturgilor Români, anunță premiera oficială a spectacolului  Doamna Godot de Olga Delia Mateescu, regia Felix Crainicu - duminică, 17 februarie, ora 19.00 în sala „Ion Băieșu” a Teatrului Dramaturgilor Români. 
Scenografia este concepută de Andreea Sorina Paraschivoiu, muzica este creată de Alexandru Nucă, iar video este realizat de Radu Crăciun. 
În  DOAMNA GODOT, o actriță cunoscută în ipostază de dramaturg, Olga Delia Mateescu, face o analiză fină și profundă a jocului dintre certitudine și imprevizibil.  Două actrițe, interpretate de Ioana Pavelescu și Alexandra Stroe, unite printr-o legătură puternică se întâlnesc aparent întâmplător într-un loc în afara timpului doar ca să descopere că sunt una și aceeași persoană. Ca într-un joc incontrolabil, deciziile lor banale încep să aibă rezultate disproporționate, iar frânturile de existență construiesc o poveste care va chestiona posibilitatea  liberului arbitru. Un necunoscut, pe care, de fapt, îl știi dintotdeauna, îți propune o călătorie spre tine, oferindu-ți șansa să te ferești de greșeli sau să îți trăiești viața de parcă ar fi una nouă. 
Spectatorule, tu ce alegi?
Spectacolul este supratitrat în limba engleză.
Biletele pot fi rezervate la 0756 021 106, achiziționate pe www.bilet.ro sau la sediul teatrului din Calea Griviței nr. 64-66.
Detalii despre programul și evenimentele TDR: www.teatruldramaturgilor.ro.
Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București. 

Tag-uri Institutii: