Publicat: 21 Martie, 2012 - 20:30
Share

Din Aprilie, ansamblul multifuncţional Palas va alunga monotonia din viaţa ieşenilor şi a locuitorilor din regiune, care vor găsi aici posibilităţi de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie. Printre atracţii se numără: o grădină publică, amfiteatru în aer liber, patinoar sezonier şi numeroase branduri internaţionale. Și copiii vor beneficia de surprize la Palas, unde vor găsi, pe lângă magazinele specializate, şi noi facilităţi pentru buna-dispoziţie.

Dezvoltat cu succes în Iulius Mall, brandul KIDSLAND CLUB va crea la Palas alte două zone de distracţie cu servicii de top, în proiectarea cărora s-a împletit creativitatea practică şi aplicată cu exigenţele austriece în materie de design şi securitate (joc protejat). Noua viziune propune un loc de joacă ultramodern pentru cei mici, denumit KIDSLAND CLUB, şi un alt spaţiu pentru copiii mai mari, configurat şi dotat cu cele mai noi echipamente din domeniul entertainment-ului, denumit WOW!ZONE.

Adresat princhindeilor cu vârsta până în 10 ani, KIDSLAND CLUB va fi un tărâm magic al copilăriei şi al bucuriei, amenajat cu structuri complexe de joacă şi o diversitate de echipamente prezentate în premieră. În vreme ce părinţii vor face cumpărături la cele peste 200 de magazine din Palas, micuţii acestora îşi vor consuma energia şi se vor amuza jucându-se, sub atenta supraveghere a personalului special instruit. În plus, la KIDSLAND CLUB vor fi organizate aniversări, onomastici, evenimente speciale, mini-discotecă, face-paiting, precum şi activităţi distractive şi educative, ateliere de creaţie şi concursuri interactive.

În premieră pentru Iaşi, KIDSLAND CLUB vine la Palas Mall cu o ofertă de entertainment dedicată preadolescenţilor între 8 şi 14 ani. WOW!ZONE îşi propune să devină o ancoră de socializare şi de distracţie, special gândită pentru acest segment de vârstă. Pe lângă petreceri tematice, seri disco şi karaoke, tinerii vor avea la dispoziţie echipamente de joc unice în ţară. Amatorii de activităţi sportive şi, totodată, amuzante vor găsi la WOW!ZONE, pentru prima oară în România, un mini-bowling furnizat de liderul mondial în domeniu. „HIGHWAY 66” este o pistă de bowling în miniatură, cu dimensiuni şi funcţiuni adaptate copiilor şi adolescenţilor.