Publicat: 29 Octombrie, 2018 - 17:34
Share

Cele mai noi tehnologii de plata ale Mastercard, printre care si Pepper, robotul umanoid pentru care Mastercard a creat prima aplicatie destinata cumparaturilor, au fost prezentate in premiera in Romania. Tehnologiile au fost expuse in cadrul Mastercard Technology Summit, eveniment organizat de Mastercard pe 29 si 30 octombrie la Palatul Parlamentului, din Bucuresti.

Mastercard Technology Summit se desfasoara pe parcursul a doua zile si aduce in prim-plan evolutia impresionanta a tehnologiei in domeniul platilor digitale si impactul pe care aceasta il are asupra dezvoltarii economice a unei tari. Summit-ul include doua evenimente:

·       Mastercard Technology Exhibitition – Mastercard a prezentat in premiera in Romania, pe 29 octombrie, in cadrul expozitiei, tehnologiile digitale de plata ale viitorului, printre care si Pepper, primul robot umanoid capabil sa recunoasca principalele emotii umane si sa interactioneze cu oamenii;

·       Mastercard Round Table – Evenimentul are loc pe 30 octombrie si reuneste reprezentanti ai unor institutii-cheie din Romania. Mastercard pune pe agenda publica necesitatea digitalizarii Romaniei si propune o serie de masuri menite sa imbunatateasca conectivitatea si utilizarea internetului, sa dezvolte competentele digitale ale capitalului uman si sa integreze tehnologia digitala.

Mastercard este, prin definitie, o companie de tehnologie in industria globala de plati, iar cele doua evenimente din cadrul Mastercard Technology Summit nu fac decat sa demonstreze nivelul foarte ridicat de inovatie in directia platilor electronice la care am ajuns, la nivel global. Fiecare dintre tehnologiile de plata pe care le-am prezentat in premiera in Romania ii conecteaza pe consumatori cu cele mai rapide, comode, simple si, bineinteles, sigure metode de plata ale momentului”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager, Mastercard Romania.

Tag-uri Institutii: