30 ianuarie 2023

PREMIERĂ: „Războaiele bărbatului” (Dreadnought): o perspectivă diferită a universului masculin, cu Ion Vântu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul lui Evgheni Griscoveţ, cu un stil aparte, sincer, interactiv, captivant, neinventat, induce senzaţii, deblochează amintiri, provoacă implicarea spontană a publicului în spectacol: mecanisme care sporesc farmecul unui one-man show dezarmant de sincer, pe teme mai puţin discutate.

„Fascinat de curajul marinarilor care au luptat în Primul Război Mondial, de construirea unor monştri plutitori doar pentru a avea fanaticii lumii jucării ucigaşe, timid şi visător când e vorba de iubire, plin de regrete că n-a ştiut cum să-şi menţină relaţia cu soţia… acesta e personajul lui Griscoveţ. E extrem de original modul în care reuşeşte să discute despre visurile şi ambiţiile bărbaţilor, propunând femeilor o altă perspectivă faţă de universul masculin. Griscoveţ, deopotrivă dramaturg şi actor, se impune ca un specialist al one-man show-ului.” Laura Moldovan.

Războaiele bărbatului (Dreadnought) de Evgheni Griscoveţ, în traducerea lui Ion Vântu, un one-man show cu Ion VÂNTU.

Regia artistică îi aparţine Laurei MOLDOVAN, iar regia tehnică e asigurată de Teodora CRĂCIUN.

Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 19.30, la Sala Mică. Următoarea reprezentaţie va avea loc duminică, 22 ianuarie.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Biletele pot fi achiziţionate online pe site-ul www.biletmaster.ro.

Biletele în format fizic pot fi cumpărate la Casieria de la Sala Mare a Teatrului, de luni până vineri, între orele 9.00 – 19.00.

Biletele vor putea fi achiziţionate şi începând cu o oră înaintea reprezentaţiilor, la faţa locului.