Publicat: 25 Ianuarie, 2015 - 10:00
Share

Editura Herald in colaborare cu Mindfulness Institute, Asociatia Multiculturala pentru Psihologie si Psihoterapie si autoarea Daniela Andreescu organizează prima conferinta din Romania dedicata domeniilor de aplicare a conceptului de MINDFULNESS, in data de 5 martie 2015, la Sala Tinerimea Romana (zona metrou Izvor, in proximitatea teatrului Bulandra Sala Izvor). 

Pe parcursul a 3 ore si jumatate, incepand cu orele 18.30, organizatorii isi propun sa expuna cat mai relevant informatii despre acest concept preluat in psihologie, managementul afacerilor, dezvoltare personala, relatiile in context profesional si de familie, practica spirituala. 

Evenimentul este realizat cu ajutorul a trei invitati de prestigiu din domenii precum psihologie, business si dezvoltare personala.

Mindfulness are de a face, mai inainte de toate, cu atentia si cu prezenta constienta, ambele reprezentand calitati umane universale. Dar in societatea de azi noi avem tendinta sa le consideram de la sine intelese si nu ne gandim ca este nevoie sa le dezvoltam in mod sistematic, punandu-le in slujba intelegerii de sine si a intelepciunii.

John Kabat-Zinn: Mindfulness este un sistem eficient destinat explorarii celor mai profunde niveluri ale mintii, ajungand pana la insasi radacina constiintei… Transformarea este completa. Se numeste eliberare, si este permanenta.