Publicat: 20 August, 2019 - 09:37
Share

Hackout.ro are plăcerea de a anunța prima ediție HackTheZone care se va desfășura în București, în luna Octombrie 2019.
Acest eveniment este organizat de oameni foarte pasionați care aduc cu ei, atât o conferință menită să dezvăluie tainele unor Ethical Hackers, cât și o premieră în România: primul concurs de tip "Capture The Flag" jucat live pe străzile Bucureștiului, care promite să creeze o senzație demnă de filmele cu hackeri de la Hollywood.

"HackTheZone înseamnă o conferință de IT Security, conturată de un gamification model + un treasure hunt în diferite puncte fizice din București. Challenge-urile concepute de echipa noastră te îndrumă către un acel necunoscut, iar participanții la aceste challenge-uri trebuie să demonstreze mai multe skill-uri:

●    Penetration Testing
●    Cryptography
●    Social Engineering
●    Mobile Devices Hacks
●    OS: Windows / Linux
●    Scripting
●    Analytical Thinking"

a spus Alexandru Ciachir, Co-Founder at HackTheZone

Specialiști în securitatea cibernetică și Ethical Hackers vor ține prezentări în care vor arăta o parte din instrumentele și metodele pe care le folosesc și vor dezbate subiecte sensibile din lumea cybersec-ului.

Subiectele pregătite sunt diverse din industria IT Security, în cadrul conferinței fiind anunțați:

●    400+ participanți la eveniment
●    10+ Speakers din industria IT Security
●    15+ Companii de top prezente la eveniment 
Plus, participanții se vor bucura de:
●    CTF-uri locale
●    oportunitatea de a descoperii un job
●    posibilitatea de a participa la competițiile organizate de partenerii noștri
●    și multe altele

Concursul de tipul "capture the flag" se va desfășura în perioada 12-13 octombrie, începând cu ora 9, iar concurenții vor avea de înfruntat o succesiune diversificată de provocări care vor deveni din ce în ce mai complexe. Aceste provocări vor avea loc în diverse locații din București, the final flab regăsindu-se la Conferința de IT Security, care va avea loc în perioada 17-18 octombrie 2019, la Crystal Palace Ballroom, aflat pe Calea Rahovei 198A, București.

HackTheZone.com a luat naștere în aprilie 2019, având un nou mod de abordare într-unul din cele mai mari segmente din industria IT Security, anume Ethical Hacking. Scopul HackTheZone este de a aduce specialiștii de securitate cibernetică mai aproape de realitatea hackingului punându-i față în față cu diverse scenarii de hacking, unde specialiștii vor fi nevoiți să acționeze ca membrii ai REDTEAM.

"Noi suntem la început de drum, suntem noi pe piața din Romania, dar totodată și singurii cu acest gen de eveniment. Nu suntem doar diferiți de celelalte evenimente cu specific IT Security, dar suntem în acest moment primii din Europa cu un astfel de model." a adăugat Alexandru Ciachir

Locația: Crystal Palace Ballroom, aflat pe Calea Rahovei 198A, București.
Data challenge-ului: 12-13 octombrie
Data conferinței IT Security: 17-18 octombrie
Ora de începere: 9:00.
Prețul unui bilet este 140 de lei și poate fi achiziționat de pe iabilet.ro

Echipa Hackout.ro vă fi prezentă și vă invită să luați parte la un altfel de eveniment de securitate cibernetică.

Cine este Hackout.ro? Hackout.ro este portalul atacurilor cibernetice din România, locul în care utilizatorii pot găsi informații despre ultimele atacuri cibernetice, dar pot învăța și metode de a se proteja împotriva acestora, atât pe internet, cât și în viața de zi cu zi. 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: