10 august 2022

Premierul Florin Cîţu l-a demis pe ministrul Vlad Voiculescu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Update: Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Update: Cererea de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii a ajuns la Cotroceni, a anunțat Administraţia Prezidenţială.

Premierul Florin Cîţu l-a demis din funcţie, miercuri, pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. La conducerea ministerului va fi interimar vicepremierul Dan Barna.

Premierul a demis-o din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii pe Andreea Moldovan.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului preşedinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcţiei va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătăţii. Totodată, am decis demiterea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a spus Florin Cîţu, miercuri, într-o informare a Guvernului.