Publicat: 15 Decembrie, 2019 - 12:07
Directorul General ENEL este primul italian și primul reprezentant al sectorului energetic care a primit acest premiu

Roma, 15 decembrie 2019 - Francesco Starace, CEO și director general al Enel, a primit premiul Global Leadership pe anul 2019 conferit de Universitatea Berkeley din California. Domnul Starace este primul italian și primul reprezentant al sectorului energetic care a primit acest premiu prestigios acordat liderilor globali care promovează și pun în practică inovarea deschisă, cu impact la nivel global.

 

"Sunt onorat să accept această recunoaștere importantă din partea UC Berkeley, care subliniază angajamentul Enel de a deschide compania noastră către inovare", a declarat Francesco Starace, CEO și director general al Enel. „Acest premiu este o dovadă concretă a faptului că inovația este esențială pentru a îngloba eficient sustenabilitatea în strategia unei companii. La Enel, am decis să combinăm acești doi factori în ceea ce numim «inovabilitate», pe care am încorporat-o în modelul nostru de business și în toate operațiunile noastre, cu scopul de a crea valoare comună pentru companie și pentru partenerii noștri."

 

Directorul general al Enel a fost premiat datorită angajamentului său de mulți ani pentru crearea și promovarea inovației și utilizarea tehnologiei în întreaga lume.

 

În trecut, Universitatea Berkeley din California a recunoscut lideri politici și de afaceri importanți, reformatori și oameni de stat care au fost responsabili de stimularea creșterii economice naționale și globale.

 

Ceremonia de premiere a avut loc în cadrul celei de-a 6-a ediții a Conferinței Mondiale Anuale de Inovare Deschisă. Anul acesta, conferința a avut loc pentru prima dată în Italia, la Roma, iar tema a fost Deschiderea pentru Gestionarea Provocărilor de Afaceri și Societale. Evenimentul a reunit lideri din mediul academic și industrie care au discutat despre modul în care afacerile pot identifica, în provocările din societate, oportunități de creștere care să permită transformarea.

Premiul este acordat liderilor care promovează și pun în practică inovarea deschisă și este oferit la Conferința Mondială Anuală de Inovare Deschisă de la Berkeley.

 

Tag-uri Nume: