Publicat: 28 Septembrie, 2017 - 20:42
Share

Președintele Republicii Croația, E. S. Kolinda Grabar-Kitarović, se întâlnește marți, 3 octombrie 2017, cu studenții și profesorii Universității din București pentru a discuta despre relațiile diplomatice româno-croate și despre contribuția adusă de Croația în consolidarea spațiului european.

Întâlnirea are loc cu ocazia vizitei de stat în România a Președintelui Croației, în contextul aniversării a 25 de ani de relații diplomatice româno-croate.

Vizita va începe cu o întâlnire între E. S. Kolinda Grabar-Kitarović și reprezentanții conducerii Universității din București, urmată de o discuție cu studenții și cadrele didactice ale Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București.

Începând cu ora 12:00, în sala 'Constantin Stoicescu' a Palatului Facultății de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46), Excelența Sa, doamna Kolinda Grabar-Kitarović, va susține un discurs cu tema 'Croatian Contribution to European Consolidation'. Discursul se va încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Printre invitații speciali ai evenimentului se numără E.S. Giorgadze Ilia, Ambasadorul Georgiei în România, E.S. Diar Nurbintoro, Ambasadorul Republicii Indonezia în România, E.S. Hamid Moayyer, Ambasadorul Republicii Islamice Iran în România, E.S. Tamar Samash, Ambasadorul Israelului în România, E.S. Marco Giungi, Ambasadorul Republicii Italiene în România, E. S. Tajul Aman Mohamad, Ambasadorul Malaysiei în România, E. S. Mihai Gribincea, Ambasadorul Republicii Moldova în România, E. S. Marcin Wilczek, Ambasadorul Republicii Polone în România, E.S. Ján Gábor, Ambasadorul Republicii Slovace în România și E. S. Mihael Zupancic, Ambasadorul Republicii Slovenia în România.

De asemenea, la eveniment vor participa și reprezentanți din partea Ambasadei Republicii Albania în România, Ambasadei Republicii Austria în România, Ambasadei Republicii Arabe Egipt în România, Ambasadei Republicii Estonia în România, Ambasadei Irlandei în România, Ambasadei Republicii Serbia în România și Ambasadei Ungariei în România.