Publicat: 11 Iunie, 2015 - 17:07
Share

Președintele FADERE, Daniel Țecu, spune că există posibilitatea de a-i face plângere penală fostului ministru de Transporturi, Ioan Rus. 

”Îmi este greu să cred că unui politician atât de vechi în politică, cum este domnul Ioan Rus, poate să facă o greșeală atât de mare. Dacă s-ar fi întâlnit cu o persoană care îi spunea că soția e o curvă și copilul golan, cum reacționa? În primul rând, șeful domnului Rus este o persoană care lucrează în străinatate. Nu s-a gândit că jignește primul ministru, cele 4,6, 7 milioane de români plecați și românii rămași acasă? Noi am analizat posibilitatea de a-i face plângere penală. Un astfel de politican nu are ce căuta în politică”, a declarat Țecu într-o intervenție telefonică la B1 TV.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a făcut o declarație șocantă la adresa familiilor românilor care sunt plecați la muncă în străinătate. 

Cu două zile înainte de moţiunea de cenzură care vizează votul românilor din diaspora, Rus încearcă să-i aducă pe muncitori în țară argumentând că pentru câteva sute de euro în plus pe care îi câștigă acolo “copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă”. 

Premierul Victor Ponta a anunțat, printr-o postare pe pagina personală de Facebook, că ministrul Transporturilor, Ioan Rus, și-a dat demisa, joi, în cadrul întâlnirii pe care cei doi au avut-o la Palatul Victoria.