30 iunie 2022

Preşedintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Preşedintele Klaus Iohannis a depus, luni, o coroană de flori la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din curtea Muzeului Militar Naţional „Regele Ferdinand I”.

Luni dimineaţă, Klaus Iohannis a participat la ceremonia de decorare a Drapelelor de Luptă ale Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor”, Brigăzii 8 Rachete Operativ Tactice „Alexandru Ioan Cuza” şi Batalionului 284 Tancuri „Cuza Vodă”, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I, Bucureşti.

„La fel ca în perioada care a urmat Unirii Principatelor Române, avem astăzi instrumentele şi resursele necesare pentru a moderniza România. Naţiunea română este mai puternică atunci când este solidară şi trebuie să preţuim lucrurile care ne unesc, pentru a ne fi mai uşor să luptăm cu cele care ne dezbină. Să acţionăm, aşadar, zi de zi, cu aceeaşi tenacitate pentru consolidarea parcursului european şi democratic al ţării noastre! Vă mulţumesc şi vă doresc multă sănătate! La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români!”, a declarat Klaus Iohannis.