19 ianuarie 2022

Preselecţiile online „Câştigă România!” în cel de-al nouălea sezon

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Preselecţiile online „Câştigă România!” în cel de-al nouălea sezon Virgil Ianţu îi provoacă pe cei dornici să-şi testeze cunoştinţele de cultură generală pe teme despre ţara noastră la preselecţii online. Termenul limită, 1 noiembrie.

În contextul pandemiei de COVID-19 şi a restricţiilor impuse pentru a proteja sănătatea populaţiei, preselecţiile „Câştigă România” se vor desfăşura online. Toţi cei dornici să devină în deplină siguranţă concurenţi ai emisiunii difuzate de TVR 2 se pot înscrie până luni, 1 noiembrie, pentru a participa. „Câştigă România!” îi aşteaptă pe toţi cei dornici să-şi testeze cunoştinţele de cultură generală pe teme despre ţara noastră să ia parte la preselecţii şi să devină concurenţi în cel de-al nouălea sezon al concursului favorit de cultură generală pe teme despre ţara noastră.

Astfel, cei interesaţi vor completa detaliat o fişă de înscriere, care poate fi descărcată de pe site-ul tvr.ro şi o vor trimite, până la data de 1 noiembrie, la adresa de email castiga.romania@tvr.ro.

Echipa emisiunii va verifica fişele de înscriere iar solicitanţii vor fi contactaţi în termen de maximum 30 de zile, pe email sau telefon, pentru a se stabili o zi şi un interval orar în care să susţină testul de cultură generală, pe Zoom sau Whatsapp video.
Pentru mai multe detalii accesaţi tvr.ro, Facebook „Câştigă România!” sau castiga.romania@tvr.ro.

DESPRE „CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!”

În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se află trei concurenţi care trebuie să răspundă corect mai multor întrebări de cultură generală şi să străbată, virtual, mai multe judeţe de pe harta României. Fiecare concurent trebuie să-şi aleagă de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare.

Misiunea concurentului este să ajungă într-un judeţ tot de graniţă, ales de calculator. Concurenţii trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală care au legătură cu judeţele „prin care trec”. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări.