Publicat: 17 Aprilie, 2015 - 17:23
Share

Creşterea galopantă a dolarului în raport cu leul are efecte negative inclusiv asupra pieţei de evenimente din Romania, aceasta ducând şi la majorarea preţurilor biletelor pentru concertele Roxette si Korn.

 

Noile tendinţe de apreciere a dolarului afectează şi organizatorii de evenimente de România, care se văd nevoiţi să opereze modificări la nivelul preţului biletelor pentru a păstra bugetele evenimentelor în parametrii iniţiali. 

„Unele costuri de producţie şi onorariile artiştilor sunt strict dependente de evoluţia dolarului, astfel că schimbările din ultima perioadă ne forţează să mărim şi preţul biletelor. Din păcate, această majorare nu este o opţiune a organizatorului, ci a devenit o necesitate, pentru a putea contracara efectele negative pe care aceste modificări în plan economic le au asupra pieţei de evenimente în general. Preţurile biletelor sunt concepute de aşa manieră încât să poată susţine cheltuielile generate de organizarea unui eveniment. Ori, dacă acestea din urmă cresc într-un ritm atât de alert, fără să le putem controla, suntem nevoiţi să aplicăm măsuri care să compenseze această dezechilibrare a bugetului”, declara Laura Coroianu, Director General Emagic. 

Biletele pentru concertul Roxette pot fi achiziţionate în prezent la preţurile de 160, 185, 215, 270, 290 şi 325 de lei, iar cele pentru show-ul Korn la 160 de lei.

Biletele pentru ambele evenimente au fost pus în vânzare la preţuri “early-bird”, fanii care s-au grăbit deja să-şi asigure un loc în faţa scenei beneficiind de preţurile mai mici. Încheierea perioadei de preţuri promoţionale coincide şi cu o serie de schimbări delicate în context economic, aprecierea dolarului din ultima perioadă afectând puternic costurile evenimentelor, fapt care se reflectă inevitabil şi în preţul biletelor.

Toate biletele sunt disponibile, în continuare, în reţeaua magazinelor Diverta precum şi online, pe myticket.ro.

 

Tag-uri Nume: