Publicat: 28 Martie, 2020 - 12:57
Share

Aceasta este Africa, acesta este stilul african care vă va plăcea! Primind mesajul său pentru oamenii din Liberia, acest șef de stat cântător, președintele George Weah combate COVID-19 cu o melodie.

George Weah este președintele Liberiei din țara vest-africană. Liberia are 3 cazuri de Coronavirus. Președintele știe să lupte ca fost star al fotbalului. Vrea să mențină un număr redus de cazuri de virus în țara sa și are o soluție. În acest proces, el încearcă să pună Liberia pe harta business show-urilor internaționale.

Președintele vrea ca liberienii să respecte anumite reguli simple, astfel încât virusul să nu se răspândească în țara sa. Pentru a transmite acest mesaj oamenilor săi, președintele Weah s-a repezit la propriul său studio de înregistrări pe care l-a construit pentru a-și împuternici artiștii locali.

În cântecul său, „ Să stăm împreună și să luptăm împotriva coronavirusului ”, președintele explică modul în care se transmite virusul și cheamă liberienii să ia măsurile preventive necesare anunțate de oficiali și experți în sănătate pentru a învinge boala.

Președintele s-a asociat cu muzicieni gospel și cântăreți seculari locali pentru a produce melodia anti-coronavirus.

„ Ar putea fi mama ta, ar putea fi tatăl, fratele și surorile tale. Să stăm împreună pentru a lupta împotriva acestei boli murdare acum. Ce fel de lume trăim în plină incertitudine, fără siguranță totul, dar totul este posibil ”, vorbește Weah în cântec.

Guvernul a implementat deja mai multe măsuri în două regiuni din țară, inclusiv interzicerea adunărilor publice; închideri de școli și case de cult, precum și suspendarea zborurilor pentru a limita răspândirea Covid-19.

Weah speră să facă apel la iubitorii de muzică din întreaga națiune de aproximativ 4,5 milioane de oameni pentru a se asigura că Covid-19 nu se răspândește mai mult decât cele trei cazuri deja confirmate în capitala Monrovia. (eTN)

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Geo: