Publicat: 13 August, 2018 - 08:35
Share
Cei care au lipsit de la miting...

Ministrul Natalia-Elena Intotero a fost alături de numeroşii români de pretutindeni reuniţi duminică, 12 august a.c., la Nedeea Românilor de Pretutindeni, organizată în localitatea Valea lui Liman din judeţul Timiş.

Evenimentul reuneşte artişti şi ansambluri din România, dar şi din Banatul istoric şi din Ungaria, devenind, de la an la an, un punct de confluenţă al tradiţiilor şi folclorului din comunităţile istorice româneşti.

"Este o mare bucurie să fiu alături de oameni care preţuiesc într-atât tradiţiile şi spiritul românesc şi reuşesc să le transmită prin arta lor. La Nedeea Românilor de Pretutindeni vin români din Torac, Mako sau Gyula şi ne dovedesc tuturor cum muzica, dansul şi meşteşugurile tradiţionale ne unesc, ne aduc împreună. Avem mare nevoie de unitate şi de forţa pe care aceasta ne-o dă. Le adresez mulţumiri Primăriei comunei Tomeşti şi Consiliului Judeţean Timiş pentru că susţin astfel de evenimente", a spus ministrul Natalia-Elena Intotero.

Peste 300 de artişti urcă pe scena evenimentului de la Valea lui Liman pe durata celor două zile de festival. Nedeea Românilor de Pretutindeni a ajuns anul acesta la cea de-a 46-a ediţie.
 

Localizare: 

Geolocation is 45.7543933, 22.32993149999993

Tag-uri Nume: