Publicat: 4 Aprilie, 2012 - 18:15
Share

Candidatul PDL pentru șefia Primăriei Generale a Capitalei, Silviu Prigoană, a declarat, Miercuri, că îi va demonstra președintelui Traian Băsescu că actualul edil, Sorin Oprescu, nu este imposibil de învins.

"Dar, mă rog, eu am să îi demonstrez că e greu de bătut, dar nu imposibil. Varianta cu imposibilul nu a spus-o, deci există o şansă. Nu să îl bat, că nu e vorba de o partidă de box. Probabil ce o să transmit eu bucureştenilor, background-ul meu de până acum, o să fie convingător. Şi lupta mea va fi cu mine, nu cu domnul Oprescu", a spus Prigoană.

Acesta a dorită să le transmită bucureștenilor că după ce a curățat străzile Capitalei, urmează curățenia în administrația locală.

"Eu am făcut curăţenie 18 ani şi o să fac curăţenie şi în administraţia publică. Curăţenia nu înseamnă numai mătură pe stradă, înseamnă şi în interiorul administraţiei, şi peste tot. Totul trebuie să fie bec, pentru că toate oraşele din Europa arată perfect, cu excepţia Bucureştiului. Bugetele la venituri sunt cam similare, nu e mare diferenţă între ele, diferit e managementul administraţiei", a adăugat deputatul PDL.