Publicat: 28 Octombrie, 2016 - 08:57
Share

Pe data de 9 Noiembrie 2016 în cadrul Facultății de Drept, în amfiteatrul Aula Magna, va avea loc prima conferință dedicată antreprenorilor din România.

La inițiativa Asociației Naționale a Antreprenorilor din România, speakerii internaționali sub bagheta lui Perry Timms, își dau întâlnire în cadrul Beauty of Entrepreneurship 2016 — prima conferință internațională despre antreprenoriat, leadership, femei în afaceri și nu numai!

Si pentru ca foarte multe femei nu isi cunosc inca adevarata putere si valoare, acesta este momentul in care se pot regasi. Speakerii nostri va vor oferi tot suportul lor, printre care si Yvette Larson care ne transmite gandurile ei:

'9 Noiembrie 2016 — este ziua in care va vom aduce scanteie si magie. Pe langa asta, veti obtine informatii pe care le veti putea transforma in unelte pentru a va atinge telurile, oriunde va veti afla in drumul vostru antreprenorial. Femeile sunt excelente comunicatoare si bune claditoare de relatii. De aceea Social Media este pentru noi, femeile. Vom discuta despre cine sunteti voi , ca si valori si incotro va doriti sa va indreptati, ca si viziune. Vom discuta despre superputerile voastre, ca si talente si aptitudini si cum puteti sa aveti un impact pozitiv asupra lumii folosindu-va de aceste daruri. In decursul evenimentului ne vom impartasi unii altora provacarile prin care am trecut si succesul obtinut , ne vom sustine reciproc si vom crea un cadru inspirational, in care ne vom incuraja si vom reusi sa fortificam comunitatea de antreprenori din Romania!'

Yvette Larson este un strategist in Social Media, fondatoare a website-ului Bucharest Lounge dar a altor pagini despre Romania. Este scriitoare si totodata jurnalista prin intermediul blogului de pe website Bucharest Lounge si pe Republica.ro.

Biletele pentru conferința Beauty of Entrepreneurship 2016 pot fi achiziționate în format electronic de pe site-urile: www.bilete.ro; www.eventim.ro; www.bilet.ro; http://www.startickets.ro/; www.ticketnet.ro;.

Biletele pot fi achizitionate si prin cerere pe email catre [email protected]

Si pentru ca stim cat de important este sa fii impreuna cu prietenii, colegii si partenerii, am creat o oferta speciala pentru grupuri de minim 5 persoane! Pachetul 5 dimensiuni ale Frumusetii.

Vino alaturi de prietenii sau colegii tai si poti beneficia de un discount de 15 % pentru biletele achizitionate.

Printre subiectele principale care vor fi dezbătute în cadrul conferinței, se numără:

Rolul social media în business și implicit în antreprenoriat — Pentru că trebuie să ne adaptăm cu rapiditate și ușurință, iar dezvoltarea tehnologiei joaca un rol important în acest sens;

Abordarea corectă și surpinderea esenței fiecărei situații, dar și esența ta — Pentru că trebuie să devii un bun analist, să fii mereu pe fază și întotdeauna să știi să îți recunoști valorile tale și pe ale celorlalți;

Ce înseamnă de fapt să fii leader? — O întrebare la care este imperios necesar să îți răspunzi în momentul în care iei decizia să devii antreprenor și nu numai. Doar că în antreprenoriat vei fi 'testat' în fiecare zi pentru abilitățile de leadership, chiar dacă este vorba doar de tine sau ai și câțiva angajați sau parteneri;

Cum îți alegi echipa potrivită? Și iată că este nevoie de intuiție, obiectivitate și din nou abilități de leader pentru a reuși să îți formezi echipa de care ai nevoie. Relațiile interumane sunt de fapt filtrul tuturor rezultatelor pe care le obținem pentru că trăim într-o societate și avem nevoie unii de ceilalți pentru a realiza și atinge obiectivele dorite.

Beauty of Entrepreneurship înseamnă multe alte subiecte interesante și povești ale unor oameni care au avut curajul să își urmeze visul, speakeri internaționali care vor transforma o conferință într-un eveniment grandios care se dorește să devină recurent în România.

Printre speakerii prezenți în cadrul conferintei Beauty of Entrepreneurship se numără:

Perry Timms — speaker TEDx cu peste 20 de ani de experiență în adaptarea lumii de business cu schimbările din tehnologie și dezvoltare organizațională, fondator al PTHR (People and Transformational HR); Penny Haslam — speaker profesionist, cu experiență în jurnalism de business în cadrul BBC, în prezent specializată în consultanță media și formare profesională; Karin Tenelius — speaker, inventator, autor, antreprenor.

O persoană ambițioasă și cu darul de a motiva pe toți cei care o cunosc; Julie Bishop — specialist în social media și recrutare de personal cu ajutorul canalelor de social media, în branding și marketing; Branislava Antovic — blogger și fashion stylist din Serbia, antreprenoare și pasionată de lumea modei; Yvette Larson — fondatoare a The Bucharest Lounge, o suedeză care a vrut să facă cunoscută întregii lumi frumusețea României; Maria Andrei — în prezent organizator și director artistic al evenimentelor de fashion. Maria are o vastă experiență în lumea modei ca fashion stylist, având în portofoliu colaborări cu Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, Burda, Eva.ro și multe altele; Paul Renaud — Certified Executive Coach (ICF), specializat în performanță profesională, marketing și neuroștiințe. Speaker TEDx și autor al cărții 'A networking book'; Amalia Iscu — co-fondatoare a școlii de dans Tango Tangent, pasionată de tango, instructor și dansator profesionist; Gilbert Iscu — co-fondator al Tango Tangent, pasionat de tango, dar și de marketing, ocupându-se de imaginea și întregului cadru de marketing și creație al școlii și Daniel Măndiță — co-fondator Tango Tangent, a trecut prin multe schimbări profesionale până când a descoperit frumusețea antreprenoriatului, urmându-și pasiunea: Tango.

Conferința se va încheia cu o Gala de premiere și cocktail party care vor fi gazduite de Sheraton Bucharest Hotel. Mai multe detalii pe: http://anaa.ro/

Organizatori Beauty of Entrepreneurship: Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), Pandorra Story Style, România Autentică, Școală de Business, Flori de Ie. Parteneri Beauty of Entrepreneurship: Business Travel, Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, Sheraton Bucharest Hotel, Graphtec Design, DonCafe Brasserie, Coca Cola, Vector Watch, Dynacord, EximBank, Germino, Eye Bar Agency, Soiree Beauty, Soter, LadyFIT Gym, Efemere, New Dental, aBeauty Clinique, Avon Cosmetics.