Publicat: 5 Octombrie, 2019 - 16:01
Share

Adepții teoriei Pământului Plat,s-au reunit la Cluj-Napoca, la prima Conferință internațională din România.

„Scopul primei Conferințe internaționale a Pământului Plat din România, organizată la Cluj-Napoca, este de a aduce în atenția opiniei publice acest subiect care a luat amploare începând cu 2015. Ne-am trezim la realitatea că tot ceea ce ni se spune nu este chiar așa dacă verificăm, dacă nu mai acceptăm ce ni se oferă. Dacă cercetăm puțin, observăm că imaginile cu Pământul din spațiu pe care ni le oferă NASA sunt ori trucate, ori generate pe calculator. Nu știu care este scopul pentru care NASA ne prezintă Pământul Rotund și nici care sunt motivele pentru care cei care susțin că Pământul este rotund vor să ne inducă în eroare, dar pentru mine este important să descoper și să îmi demonstrez mie care este forma adevărată a Pământului”, a spus Adi Rus organizatorul conferinței

Acesta a precizat că nu știe dacă Pământul are formă de farfurie, câtă vreme nu a fost până la marginea „farfuriei”, dar are certitudinea că este plat și staționar.

„S-ar putea să fie o câmpie infinită, întinsă, cu un Soare local care se învârte deasupra și încălzește și avem un loc locuibil. Mai încolo nu știu ce este, ori continuă câmpia, ori mai sunt alte locuri locuibile, nu avem cum să știm dacă nu mergem să cercetăm. Noi am vrea să cercetăm, dar în limita posibilităților. Dacă găsim un milionar care ar finanța o expediție în Antartica, ar fi în regulă, deoarece punctul cheie este Antarctica. În opinia noastră, Antartica nu este un continent, ci este, de fapt, marginea zonei locuibile unde stăm noi, o barieră de gheață”, a explicat organizatorul conferinței.

Adi Rus și-a întrerupt studiile de la Facultatea de Construcții din Cluj-Napoca în mai 1989 și a fugit în SUA, unde a studiat psihologie juridică la John Jay College of Criminal Justice din New York și a deținut o diplomă de Masters în Educație. În 2017 a participat la prima conferință internațională a Pământului Plat care a avut în SUA.

 

Conferința Pământului Plat se desfășoară, sâmbătă și duminică la Cluj-Napoca. În prima zi la eveniment au participat peste 30 de persoane, din România și din străinătate.

 

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: