12 aprilie 2021

Prima cursă eco Grand Prix va avea loc la București în perioada 8-9 Mai 2021

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Prima cursă eco Grand Prix nu va avea loc la Nürburgring, ci la București în perioada 8-9 Mai 2021. S-a ales să se concureze cu seria Super Slalom, la București, la ROMEXPO.

Un motiv important pentru care s-a ales România este și acela că pare a fi țara cu cele mai bune îmbunătățiri în ceea ce privește pandemia COVID-19.

Toți angajații ecoGP sunt deja vaccinați, toate magazinele sunt deschise, așa că se așteaptă cu nerăbdare o situație relaxată în luna mai.

Cursa următoare v-a avea loc la Nürburgring în data de 6.-7.11.2021 și asta datorită restricțiilor impuse de guvernul german.

Suporterii și cei care îndrăgesc astfel de competiții și nu pot veni la București sunt bineveniți să urmărescă online pe live.ecograndprix.com prima competiție eco Grand Prix Slalom de mare viteză din București.

În perspectivă se dorește ca această competiție de la București să fie înscrisă la toate cursele ecoGP în viitor, pentru calificarea în pole position.

Din cauza virusului CORONA organizatorii au convenit acum, asupra unui sezon scurt. Vor avea loc doar 5 curse în loc de cele 12 curse planificate inițial.

Pe lângă Spania, o cursă urma să aibă loc în Republica Cehă pentru prima dată. Acest lucru a fost anulat din cauza virusului Corona.

Întrucât cursele de 24 de ore se desfășoară acum după vacanța de vară, organizatorii au fost de acord sa ramâna doar cu 5 curse în competiție

După patru scrisori trimise la DMSB Federația Germană de Automobilism, s-au ratificat reglementările pentru seria Grand Prix eco la începutul lunii ianuarie, ceea ce înseamnă că seria Grand Prix eco este acum inclusă în calendarul oficial de curse!

Se va permite accesul pe site doar celor care s-au înregistrat oficial prin intermediul site-ului și fie aparțin unei echipe de start, fie fac parte din echipa de organizare.