Publicat: 29 August, 2017 - 10:04

     Cel mai dorit eveniment pentru tineret din Avrig a avut loc în acest weekend în Piața Gheorghe Lazar din centrul orașului. Prima ediție a Festivalului Tineretului le-a oferit localnicilor cu spirit tânăr multă distracție și recitaluri susținute de artiști îndragiți în toată România! 

Sâmbătă, băieții de la Maxim au făcut senzație! Cei 4 membri ai trupei au cîntat împreuna cu fanii melodiile care i-au consacrat si care se difuzeaza pe toate posturile de radio. În tot Avrigul au răsunat piesele “Sărutări criminale” și “Vreau să te”.
Duminică, îndrăgitul cântăreț și prezentator TV, PEPE, a încins la propriu atmosfera pe ritmuri dance și latino. Dupa “E Vara Mea”, “Sol De Playa”, și “Dominicana”, artistul a cântat împreuna cu fanii melodiile “Prisionero De Amor” și  “Numai iubirea”. 
În cele două zile de festival, spectacolele au scos la iveală un Avrig vesel și tânar, dornic de distracție și de petreceri în aer liber. 
În afară de PEPE și MAXIM, pe scena festivalului au mai urcat fostul concurent la Vocea României, Adrian Corlaciu, trupele rock FUSION și STILL CRAZY și două trupe de dans. 
„Festivalul Tineretului promite să devină o nouă manifestare emblematică pentru Avrig şi avrigeni, ne-a declarat Ramona Berghea, viceprimarul orașului Avrig. 
Primarul Adrian David le-a mulțumit avrigenilor pentru participarea numeroasă și pentru decența de care au dat dovadă. “În cele două zile, tinerii Avrigului au avut parte de recitaluri susţinute de artişti importanţi de la noi din ţară, de programe de discotecă în aer liber pe musică de DJ, precum şi de multe surprize. Avem în vedere organizarea urmatoarei ediții a Festivalului Tineretului”, a mai adăugat edilul local.
„Festivalul Tineretului” este organizat de Primăria şi Consiliul Local Avrig, cu finanţare de la bugetul local al oraşului. Manifestarea a fost inclusă în calendarul anual de activităţi cultural – artistice şi sportive al oraşului Avrig.