Publicat: 29 Martie, 2013 - 07:24
Share

Somităţi ale lumii medicale românesti şi internaţionale vor lua parte la prima ediţie a Forumului Internaţional de Medicină Alopată şi Alternativă, care va avea loc în perioada 29-30 martie 2013, la  World Trade Center Bucureşti.

„Evenimentul a plecat de la ideea de a integra intr-un ghid terapeutic virtual atat elementele medicale clasice cat si cele alternative. Din punctul de vedere al pacientului sigur sunt situatii in care tehnicile alternative pot sta in fata celor alopate sau invers . De aceea am dorit crearea unui forum in care sa se poata dezbate toate tratamentele, aducand la aceste mese rotunde specialisti din ambele domenii”, a declarat George Rusu, organizatorul Forumului, presedintele Pro Tours International.

„In plus, prezenta domnului Irinel Popescu ne onoreaza, dar ne si obliga in acelasi timp. Vrem ca acest demers sa devina o traditie, construind astfel o punte intre toti  specialistii ”, a adaugat George Rusu. 

La eveniment vor participa membri ai Parlamentului, ai Guvernului, autoritati din administratia centrala si locala, reprezentanti ai societatii academice, precum si alti specialisti de marca ai medicinei alopate si alternative, din tara si din strainatate.