28 mai 2022

Primăria Municipiului Bucureşti va aplica al cincilea tratament de deratizare

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Compania Municipală Eco Igienizare, va aplica, în perioada 04 – 31 octombrie 2021, al cincilea tratament de deratizare pe toate spaţiile verzi şi terenurile aflate în proprietatea instituţiilor locale, precum şi pe terenurile aferente depourilor STB.

De asemenea, în aceeaşi perioadă, angajaţii companiei vor aplica şi al doilea tratament de deratizare în spaţiile interioare ale clădirilor care aparţin instituţiilor publice şi entităţilor subordonate Primăriei Municipiului Bucureşti, în subsoluri şi în spaţiile tehnice, de producţie şi supraterane ale acestora.

Totodată, operatorii CMEIB S.A. continuă activităţile de deratizare, care se desfăşoară conform calendarului stabilit, în toate subsolurile blocurilor de locuinţe de pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

Pentru tratamentele de deratizare pe spaţiile exterioare se foloseşte substanţa RACUMIN PASTE, care este amplasată în staţii de intoxicare din PVC, iar pentru tratamentele din spaţiile interioare, subsoluri şi reţele de termoficare se foloseşte substanţa AGRORAT VAX BLOCKS.

Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti poate fi contactată la numărul de Dispecerat 24/24 – 0752.041.898 şi pe adresa de mail sesizări@cmeib.ro pentru sesizări şi reclamaţii.