27 septembrie 2022

Primăria Municipiului Constanţa a organizat o întâlnire cu toţi deţinătorii de reţele de utilitate publică

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Municipiului Constanţa a organizat astăzi o întâlnire cu toţi deţinătorii de reţele de utilitate publică pentru ca lucrările de reparaţii şi investiţii în domeniul public să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, tronsonul cuprins între bulevardul Aurel Vlaicu şi strada Soveja, a început demontarea stâlpilor vechi de beton pentru ca lucrările de asfaltare care se vor demara în scurt timp să nu fie afectate. În aceste zile, se acţionează pe partea cu Parcul Tăbăcărie iar în perioada imediat următoare se va interveni şi pe partea cu blocurile. În acest context, operatorii reţelelor de comunicaţii trebuie să asigure eliberarea stâlpilor de cabluri.

„Proiectele pe care le implementăm reprezintă o prioritate pentru întreaga comunitate. Avem nevoie de un cadru comun pentru ca disconfortul creat de aceste lucrări să fie cât mai redus. Termenele de finalizare a intervenţiilor trebuie să fie respectate, nu vor fi întârzieri. Obiectivul nostru este să asigurăm o infrastructură adaptată nevoilor cetăţenilor”, a declarat administratorul public al municipiului Constanţa, Felicia Ovanesian.

De asemenea, un aspect important despre care s-a discutat în cadrul şedinţei desfăşurate la Primăria Constanţa a fost rezolvarea sesizărilor primite de la cetăteni într-un timp cât mai scurt.

Sursa foto Primăria Municipiului Constanţa