7 decembrie 2021

Primăria Municipiului Constanţa a solicitat operatorilor de reţele de comunicaţii să înceapă cosmetizarea cablurilor

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Pentru a scăpa de multitudinea de cabluri care atârnă de pe stâlpi şi care afectează imaginea oraşului nostru, Primăria Municipiului Constanţa a solicitat operatorilor de reţele de comunicaţii să înceapă etichetarea şi cosmetizarea cablurilor din cartierul Tomis Nord, delimitat de strada Soveja, bulevardul Aurel Vlaicu, bulevardul Tomis şi bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.

Acţiunea a fost demarată ieri în zona Cireşica, pe străzile Căpitan Dobrilă Eugeniu şi Hortensiei, iar azi continuă pe străzile Cişmelei, Dispensarului şi aleile adiacente. Deţinătorii reţelelor din această zonă lucrează intens pentru ca în foarte scurt timp să finalizeze cartierul Tomis Nord, iar mai apoi să se facă acelaşi lucru pe fiecare stradă, din fiecare cartier.

După finalizarea acestei operaţiuni, următorul pas îl reprezintă dezafectarea firelor neetichetate. Este important de precizat faptul că operatorii care nu se conformează rămân fără cablurile de pe stâlpi şi, implicit, clienţii lor fără servicii.

Rugăm participanţii la trafic să dea dovadă de înţelegere şi să evite parcarea pe trotuarele de pe tronsonul pe care derulează lucrări.